گیربکس

Wiki Article

تعمیر و نگهداری گیربکس صنعتی نحوه عملکرد جعبه دنده خودرو چگونه است؟

عاقلانه است که در نظر بگیرید که آیا چندین موتور بهتر به هدف مورد نظر عمل می‌کنند یا خیر؟!

همچنین ما گیربکس‌ها را بر اساس آنچه در بین صنایع و مصرف‌کنندگان شناخته شده است به صورت زیر دسته‌بندی نمودیم که اطلاعات بیشتر در مورد هر نوع در دسته مورد نظر قابل مشاهده است.

شناخت انواع گیربکس های صنعتی برای انتخاب تجهیزات مناسب و حفظ راندمان عملیاتی ضروری است. این راهنما انواع مختلف گیربکس، کاربردهای آنها و نحوه نگهداری آنها را برای عملکرد بهینه بررسی می کند.

طراحی قوی آنها تضمین می کند که آنها می توانند در برابر شرایط سختی که اغلب در این محیط ها یافت می شود مقاومت کنند.

گیربکس اکسترودر در انواع مختلفی از جمله تک محور یا تک ماردون و دو محور یا دو ماردون ساخته می شوند. این گیربکس ها دارای عمر طولانی و مقاومت بالا در مقابل شوک و ضربات ناگهانی بوده و با پوشش قدرت بالا و سر و صدای کم دارای اتلاف حرارتی پایینی می باشد. گیربکس های اکسترودر در کارخانجات تولید پلاستیک و پلیمر، کارخانجات ساخت لاستیک و قطعات خودرو، توربین های بادی، سیستم های تصفیه روغن و نفت، ساخت انواع لوله های پی وی سی، پلی اتیلن و پلیمر و ماشین آلات صنعتی که به گشتاور بالا نیاز دارند، کاربرد دارد.

گیربکس‌های خودکار، بدون نیاز به تغییر دنده دستی و به صورت اتوماتیک، دنده را تغییر می‌دهند. این مکانیزم به وسیله سیستم‌های هیدرولیکی یا الکترونیکی کنترل می‌شود و به همین دلیل، راحتی و سهولت مشاهده ادامه استفاده را برای کاربران فراهم می‌کند.

با توجه به مشخصات فنی و کاتالوگ الکتروگیربکس و توان گشتاور و دور خروجی مورد نیاز و همچنین ورودی‌ها می‌توان گشتاور و توان الکتروگیربکس مناسب را تعیین کرد. پس به طور کلی قبل از خرید گیربکس صنعتی باید در رابطه با موارد زیر تصمیم گیری شود: سرعت ورودی و خروجی گیربکس، پیکربندی گیربکس، گشتاور خروجی مورد نیاز، دور ورودی و خروجی مورد نیاز، مقدار بار، ساعت کارکرد دستگاه در روز، توان ورودی قسمت محرک سیستم، فضای نصب گیربکس، دمای محیط کار و ... .

گیربکس ها بین موتور و متحرک قرار می گیرند و با توجه به نوع و عملکرد هر گیربکس، سرعت و گشتاور مورد نیاز دستگاه صنعتی را تامین می کند که دارای انواع گوناگونی است که در ادامه این نوشتار به معرفی هر یک از آن ها می پردازیم.

این استاندارد به تضمین دقت و عملکرد بهتر گیربکس کمک می‌کند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در صنعت سیمان ، گیربکس های هالوشافت معمولا در سیستم های نوار نقاله برای جابجایی مواد از طریق فرآیند تولید استفاده می شوند.

چرخ دنده ها در جعبه دنده ها می‌توانند مخلوطی از چندین نوع جعبه دنده باشد. جعبه دنده ها در بسیاری از کاربردها از جمله ماشین ابزار، تجهیزات صنعتی، تسمه نقاله و تقریباً هر برنامه انتقال نیرو با حرکت چرخشی که نیاز به تغییر در گشتاور و سرعت دارد، استفاده می‌شود.

نوع گیربکس: (حلزونی، کرمی، سیاره ای، مخروطی و …) هر نوع گیربکس مزایا و معایب خاص خود را دارد.

Report this wiki page